HomeKuka?

Kuka?

Kati
Lisää oma reseptisi osoitteessa omatreseptit.fi

Olen 41-vuotias helsinkiläinen nainen, neljän upean tyttären äiti ja yhden miehen vaimo.

Lapsistani vanhin (Jasmin) lähti maailmalle 19-vuotiaana ja on reissannut jo yli 4 vuotta ympäri Aasiaa, Australiaa ja Uutta Seelantia. Olemme käyneet viime vuosina tapaamassa häntä Thaimaassa, Indonesiassa ja viimeksi syksyllä Filippiineillä. Janette on 20-vuotias ja hän pakkaa matkalaukkunsa maltillisemmin, mutta lähtee toisinaan mukaan reissuun kuitenkin. Janette on lapsistani ainoa, joka on virallisesti muuttanut jo omilleen. Janica on yläasteikäinen joka viettää aikaansa lähinnä säbämailan varressa. Janessa nauttii ala-asteikäisen elämästä kavereidensa kanssa ja hän on nero teknisissä laitteissa ja neuvoo usein myös äitiä. Mieheni Jami on viihtynyt ikänsä kamera kädessä ja kuvaa myös työkseen.

Tässä blogissa kerron värikkäästä arjestamme kotona ja maailmalla. Vauhti on usein kova ja siinä vaiheessa kun pitäisi painaa jarrua, meillä painetaan usein kaasu pohjaan.

Matkustelu on meille hektisen arjen ihana vastapaino. Lähdemme uteliaasti minne vain ja mielellämme koemme maailmaa niistä lähtökohdista, jollaisena se näyttäytyy kussakin kohdemaassa paikallisille ihmisille. Yöpaikaksi kelpaa mikä tahansa mihin päänsä voi kallistaa, kunhan lähistöllä on wc ja peseytymismahdollisuus. Hotellissa käymme vain nukkumassa.

Emme ole kiinnostuneita museoista, eikä paikkojen nimet jää helposti mieleen. Esittelen kohteita omasta näkökulmastani sellaisena kuin olen asiat itse kokenut. En ota matkoilla taakakseni paineita siitä mitä pitää nähdä, vaan kuljemme omien fiilisten mukaan.

Toivoisin voivani kertoa enemmän myös upean Suomen ihastuttavista kohteista.

Olen kiinnostunut myös sisustamisesta, mökkeilystä, kosmetiikasta, hemmottelusta, ruoasta, keittiövälineistä, kukista, autoista ja melkein mistä vain.

Kommentoi, haasta, ota yhteyttä, tee kanssani yhteistyötä, ole rohkea ja nauti elämästä!

Kati Jaakonen
P. 0415312275

kati@hellapoliisi.fi

blogi.hellapoliisi.fi
2017


| Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress