HomeUusi alkuUusi alku

Uusi alku

Uusi alku

Sisälläni syttyi jo jokin aika sitten valtava palo kirjoittaa, enkä enää voi työntää sitä sivuun. Olen ollut liian kiireinen aloittaakseni, mutta samalla olen tiennyt, että se vaatii vain hetken, jolloin päätän oikeasti aloittaa. Loppu syntyy, kun lasken sormet näppäimille ja annan ajatuksen virrata.

Lopetin perheblogini kymmenen vuotta sitten erottuani lasteni isästä viidentoista yhteisen vuoden jälkeen. Ajattelin, että rehellisenä ihmisenä en voi jatkaa sitä, kun en voi kirjoittaa kaikesta siitä mistä olisin halunnut. Samoihin aikoihin perustin toiminimen, jotta voisin tehdä yhteistyötä elintarvikealan yritysten kanssa. Ajattelin, että yritysten voi olla vaikea ymmärtää yhtälöäni kirjoittaa sekä elämästäni lasteni kanssa, sekä samaan aikaan ruokareseptejä.

Kävin itseni kanssa taistelua aiheesta ja tunsin olevani strapetsitaiteilija, joka taiteilee sopivan tasapainon kanssa.Jossain kohtaa päätin, että en voi lakata olemasta minä vain siksi, että teen työtä, joka on tietyllä tavalla julkista.Rakastan keskusteluja, pohdintaa, asioiden katsomista monista näkökulmista ja niiden puimista.

Seison aina sanojeni takana ja vastaan täysin siitä mitä kulloinkin olen tekemässä. Mikäli seuraatte minua esimerkiksi Instagramissa, saattaa elämäni ja ratkaisuni joidenkin mielestä vaikuttaa toisinaan hätiköidyiltä ja kummallisilta. Totuus on kuitenkin muuta. Vaikka olen impulsiivinen, tiedän aina mitä olen tekemässä. Olen päättänyt ottaa riskejä, nauttia elämästä niin kauan kuin se on mahdollista, sillä tiedän että meillä kaikilla on täällä vain tietty määrä aikaa. Tulen varmasti kertomaan teille paljon monenlaisia asioita elämästäni neljänkymmen vuoden ajalta. Se kaikki ei ole aina ollut pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta se on tehnyt minusta sen ihmisen joka olen tänä päivänä.

Lisää oma reseptisi osoitteessa omatreseptit.fi

Takataskussa on niin paljon tarinoita, joita haluaisin kanssasi jakaa, että on pakko aloittaa jostain.

Olkoon tämä aloitukseni.

Tervetuloa mukaan kanssani kulkemaan yhteistä matkaa!

Kati

(Seuraava kirjoitus) »


blogi.hellapoliisi.fi
2017


| Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress