HomeKuluneen viikon fiiliksiäKuluneen viikon fiiliksiä

Kuluneen viikon fiiliksiä

Kulunut viikko oli täynnä monenlaista touhua. Alkuviikosta ilahduin puhelusta, joka tuli VV-konsernin johtajalta. Hän oli lukenut kirjoitukseni Audi Center Airportin asiakaspalvelutilanteesta, tai oikeammin asiakaspalvelemattomuustilanteesta. Puhelu oli äärimmäisen avoin, rakentava ja hyvässä hengessä käyty. Kerroin millaisia asioita minun mielestäni tulisi huomioida, kun potentiaaliset asiakkaat hiippailevat käytävillä. Olin otettu, kun johtaja kiitti kritiikistä ja näki siinä mahdollisuuden. Tästä voisi moni muukin yritys ottaa mallia. Virheitä tekee jokainen, mutta tosimies ja tosinainen myöntävät ne ja ottavat opikseen. Vielä en ole ehtinyt liikkeeseen uudestaan, mutta kyllä sekin päivä vielä koittaa.

Viikolla kuvasimme Viivi Laube-Pohton keväällä ilmestyvän grillikirjan viimeiset kuvat, oman Vihanneksia lautaselle -kirjan kansikuvan ja keväisiä reseptejä.

365 uusi versio


Muutamassa kuukaudessa loppuunmyyty kirjani 365 Koko vuoden keittokirja sai laajennusosansa, jossa keskityttiin pienen budjetin ruokiin. Kirja on toteutettu siten, että se sisältää viikon ruokalistan koko vuodelle. Lisäksi jokaiselle viikolle on oma ostoslistansa. Pienen budjetin ruokakuukausi sisältää neljän viikon ruokalistan, jossa on 28 pääruoan reseptit nelihenkiselle perheelle. Näiden raaka-aineisiin kului 165 euroa. Kuukauden lista on hyvä toteuttaa silloin kun budjetti on pieni tai haluaa säästää arjen ruokaostoksissa säästääkseen rahaa vaikkapa lomamatkaan tai johonkin perheen hankintaan. Kirjaa on nyt saatavilla kirjakaupoista ja Hellapoliisin omasta verkkokaupasta osoitteesta hellapoliisi.shop.

Loppuviikosta piipahdin matkamessuilla. Viime vuosien matkamessuista oli jäänyt vähän valju kuva, mutta tänä vuonna sisältö oli monipuolista ja kiinnostavaa. Kävin jututtamassa kotimaanmatkailuyrittäjiä ja ihastelin uusia ulkomaankohteita. Olen vuosia harmitellut, ettei pienten kotimaisten matkailurittäjien sometaidot ole oikein kohdallaan. Hyvää materiaalia ja tietoa jää matkailijan näkövinkkelistä saamatta ja samalla yrittäjät menettävät potentiaalisia asiakkaita, kun tieto ei kohtaa matkailijaa. Suomen matkailu on vielä lähes täysin hyödyntämätön myyntiartikkeli. Sitäpaitsi luontomme on upea ja aivan ainutlaatuinen, joka houkuttelisi matkailijoita ympäri maailman.

Myös Jaajo oli mukana messuilla esittelemässä Virtual Travel palvelua.

Matkamessujen yksi ihanimmista elämyksistä oli Aurinkomatkojen ja Finnairin osastoilla olevat virtuaalilasit, joita kävijät saivat kokeilla. Laseilla pääsi näkemään 360 kameralla kuvattua materiaalia. Itse istahdin Santorinin rantakalliolle katselemaan laineiden liplatusta rannalla. Tuntui kuin olisin todella ollut paikalla. Mietin miten ihana elämys lasit ovat sellaiselle, joka ei syystä tai toisesta voi matkustaa. Ne sopivat myös uuden kohteen katseluun ennalta ja joko vakuuttavat tai saavat valitsemaan toisen, itselle sopivamman kohteen. Messupäivän päätteeksi tilasimme virtuaalilasit Verkkokauppa.comista ja ne saapuivatkin lauantaiksi lähikaupan pakettiautomaattiin.Aki Wahlman kyselee maistelijoilta fiiliksiä.

Perjantaina työtilani oli vuokralla ja lauantaina oli heti aamusta jo uusi tilaisuus. Lauantaina kävin messukeskuksessa katsomassa Vuoden kokki- ja vuoden tarjoilija 2017 semifinaalia. Olin saanut kutsun maistamaan muutaman kilpailijan kilpailuannoksia.


Henri Alen taikoi poron verestä upean pehmeän ja samettisen veripaltun suppilovahverokreemillä ja katajaliemellä.

Joonas Kyllönen puolestaan tarjoili sorsan rintaa, koivista valmistettua rilletteä ja kyssäkaalia neljällä tavalla. Finaaliin valittiin päivän päätteeksi kahdeksan finalistia. Joonas Kyllönen jatkoi finaaliin.

Lauantai-iltana nukahdin epätyypillisen aikaisin ja heräsin sunnuntaina nukuttuani huimat 12 tuntia. Lähdimme kuvaamaan vähän talvisia fiiliskuvia Vuosaareen Kallahden rantaan. Kävimme syömässä Itäkeskuksessa ja pengoimme kuvausastioita Kontista. Löysin valkoisen vanhan vaa’an. Samanlaisen jollaisella minua oli vauvana punnittu. Kuuden euron vaaka oli nimeltään Susanna, joka on myös toinen nimeni. Mukaan tarttui myös hauskoja retroastioita.

Lisää oma reseptisi osoitteessa omatreseptit.fi

Loppupäiväksi menin töihin. Valmistin makeita leivonnaisia ystävänpäivään ja suunnittelin Hellapoliisi-sivustolle viikon ruokalistan. Kohta kapuan saunan lauteille ja menen nukkumaan puhtaisiin valkeisiin lakanoihin. Uusi viikko voi taas alkaa.

Mukavaa viikkoa kaikille!

Kati

« (Edellinen kirjoitus)


blogi.hellapoliisi.fi
2017


| Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress